8/4 - 2014

Gud vad skönt och skoj att ha Micke hemma på fredagar framöver! Famförallt skoj! Och få längre helg är aldrig fel. Trots att jag är ledig alla dagar i veckan är helgen ändå helg liksom. Helig på nå vis, aah ni kanske fattar? Hur som haver så fick till och med garaget sig en rejäl städning och om möblering  nu i helgen (Y). Det är en heldel kvar men en början iaf! Både ser och känns bättre där inne. Sen är de är så skönt att få rensa bland alla grejer man ha stuvit in och lagt på hög där inne. Ha ju sett ut som att blixten ha slagit ner där inne allt för länge. Det är sjuk vad mkt man hinner samla på sig asså. På fredag då älski är hemma blire en vända till soptippen!
 
Efter alla sysslor igår kastade jag in både mig och sonen och åkte in till min mor då hon va ledig. Passade även på att lura henne att klippa mina toppar som va välbehövdligt! På längden syns de inte så mkt men känslan i håreet är obeskrivligt. De fick somett nytt liv tyck jag. Lockarna är en aning finare desutom.
 
Utställning i helgen med Bamseman så passade även på att köpa pälsglans till han då vi liks passerar granngården. Sista certet jagar vi nu så de är klart han måste va extra fin. Sen blire Williams första utställning, utanför magen ;D. De ska ju börjas i tid! ;) Nemen de ska bli spännande och se vad han tycker om detta.
 
Hääj dåå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo