14/4 - 2014

Jag lyckade somna om, men bara en halvtimme senare ville lilleman ha mat så då vare bara att vakna igen. Lite halv dosig va man. Drömde iaf ingen till mardröm.
 
Men igår ringde iaf klockan tidigt, till och med William va trött och sov länge, va tvungen att väcka han efter att jag va klar med mig själv, så som frukost, på med kläderna och fixat iordning mig, stackarn. Bytte blöja på han, mata han, packade in hund, barn och oss själva i bilen och sen bar de iväg halv 6 mot sundsvall. Körde efter Emma och Martin som hade Kitty med sig i sin bil, vi följdes dit men i varsin bil. Vi stannade vi högakusten för att sträcka på benen och rasta hundarna. Snabbmatning av William som vaknade då vi stanna. Va framme strax före 9 på utställningen och ringen startade halv 10 så jag hann mata lilleman i lugn och ro då de va 12 andra hundar innan leonberger.
 
6 st va med i Bamses klass varv av 3 st inkulusive han väntade på sitt sista cert. Bedömningen gick och 3 st fick excellent och han va en av dom. Bamse vann därefter klassen med CK :D. Championhanen kom inte så vi vann bästa hane också och tog certet och blev därefter svensk utställningschampion! :D Vi tävlade sedan vidare i BIR och BIM och blev BIM! Vilken dag! Tiken tog med andra ord BIR:et. Och mamma Kitty tog också sitt sista cert, placerade sig som andra bästa tik och blev då också champion, så skojjit! :D
 
Bamse som är 2 år och 2 månader skulle bli champion på första utställnning efter ett utställningsuppehåll sen i december och 6 veckor efter att William kom till världen, känns jävligt kul faktiskt! Särsklilt då dom få bli champion efter att dom uppnått 2 år.
 
Micke kunde tyvärr inte fota då han va upptagen med att roa William medans jag va i ringen så jag lånar Emma och Martins bilder, hoppas de är ok!
 
Hääj dåå!
 
 
<---Bamse
Jump--->
 
Man måste ju visa upp både snygga hunden och hans priser från dagen!
Ljuslyckan är Emmas sen tidigare ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo