9/12 - 2013

Kan ju säga att hotellvistelse är nice, men de är som det gamla och berömda ordspråket säger "Borta bra men hemma bäst!". Vi va hemma kring strax efter 9 så de va inte så väldigt farligt iaf! De bästa va nog att få sova i sin egna säng igen! Och sen då man klev upp få duscha i sin egna dusch (Y) <3.
 
Bamsemannen fick excellent dock utan ck då domaren va snål med de, eller så kanske domaren inte tyckte han skulle ha de helt enkelt, men många (nära och kära inom utställningsvärlden) tyckte han skulle ha de. Men vi blev placerade som 4:a i unghundklassen av 7 st så vi är nöjda! Och även där tyckte folk att han skulle placerat sig lite bättre då Bamse är läcker och rastypisk, men de är domaren som bestämmer så, men jag är bara nöjd att vi placerade oss i klassen! :) En toppen helg!
 
Senare i eftermiddag blire föräldraträff och de känns lite taggande, trevligt att träffa andra blivande föräldrar en gång i veckan ett par gånger som är i ungefär samma vecka som än sig liksom :). Nu ska jag göra lite nytta.
 
Hääj dåå!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo