4/10 - 2012

Svar på kommentar: - Okej okej! :) Haha ändå kul att dom är så pass lika! :D Glömde att nämna också då man ska fläta pannluggen för tävling eller ska borsta huvet så sträcker han som fram huvet och börja som fingra med läpparna på tröjjan eller tar tag i dragkedjan och rätt som de är drar han ner den eller sliter lös dragkedje grejen som gör så att den stängs och öppnas ^^. Lite svårt att förklara med ord såhär som jag menar :P. Men om du förstog min fantastiska beskriving, äre nått som Pila också gör? Asså leker med läpparna på tröjjan? :)


Kommentarer
Postat av: Emma

Haha jaaa det gör hon^^ !!!hon tar inte tag, men virvlar runt med läpparna;) och buffar lite lätt^^. Hon har oxå välldigt mjuka läppar och ska alltid slicka händerna, specielt på vintern. Sen bits hon ALDRIG man kan ta en godis bit mellan tummen och pekfingret och stoppa in långt i munnen utan att hon råkar ta fel:D. Sen när man rider ut så ska hon ALLTID lukta på vägen samtidigt som hon går xp.och hon kan döda för att bli kliad haha! Slutar jag klia henne så gnäggar hon lågt^^. Hon och hennes hagkompis skulle klia varan men han fattade inte vart hon ville bli kliad så hon gick till mig ist för hon vet att jag vet vart hon vill bli kliad, elr så säger hon var hon vill bli kliad. Ibland så kliar hon mig oxå och vill jag att hon ska klia mig lite till vänster så för jag handen till vänster på hennes kliställe så kliar hon mig där.

Hon slickar inte bara på händerna utan på magen, bröstet armarna bena osv^^ så alla mina ridkläder är heelt nerdreglade av henne xD

Hon är ju en EXTREM godisgris med, har ju lärt henne endel trix och när hon vill ha godis så gör hon alla möjliga trix för att få :p.

En annan sak som är speciellt med Pila är att, kryper jag på alla 4 runt henne så gnäggar hon ömt åt en<3 och låssas man ramla av henne så blir hon helt förtvivlad och tittar på en och luktar oh slickar mig <3

När hon är på hopp humör och vi ska hoppa 40 cm då hoppar hon alltid högre än vad det är^^.

2012-10-06 @ 08:21:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo