3/10 - 2012

Medans äppelpajen jag bakar är  i ugnen för att bättra på brännan sin så passar jag på att svara på en kommentar av en tjej som har Piratens mamma och undrade hur han va i sättet :).
 
Piraten är ganska friskus (pigg) av sig trots att han är 8 år gammal :). Hemma då han tränas samt under loppen har han en fethuva, alltså en huva som är vadderad med gummi där öronen ska vara + ha han bomull i öronen ^^. Han är pigg/het men inte på nå "dumt" vis utan de är bara så han är som häst. Han är som en tomte i all hantering :). Då han ridtränas (galoppintervaller) så ha han samma utrustning på öronen, där är han en aning piggare och typ kastar sig in i galoppen direkt då man vänder upp, skulle väl tro att de ser ut som i en tecknad film - hästen drar iväg i full rulle och själv sitter man kvar i luften några sekunder innan man är i sadeln igen ;). Nemen nästan iaf ^^. Sen gillar han att trycka rumpan mot väggen så hårt han kan då han ska bajsa och de ser för jävla jobbigt och kul ut :P. Men den enkla förklaringen av Piraten - En sneeeeelhest med mkt pigghet på ett bra sätt! :) Hoppas jag lyckades svara någolunda bra på din fråga! :)
 
Hääj dåå!

Kommentarer
Postat av: Emma

Haha men SHIT vad lika de är :0000!! Det är precis som om du berättar om pila;)). Det dära med "bajsandet" gör hon oxå^^! Fastän hon är 21 så är hon extremt het/pigg. Ibland jobbigt pigg. Alla som sett henne kan inte tro hon är 21;) och jag har många ggr undrat om hon verkligen är 21, ja menar kan en 21 årig häst verkligen vara så pigg?!^^ gudars snäll är hon oxå, helt underbar i hanteringen och det:). Man kan verkligen gör allt med henne, krypa under magen,mellan bakbenen/frambenen, ligga på henne, stå på henne, jaa allt. Men det är typ bara jag som får göra det, för enligt henne är jag den enda som verkligen förstår henne(har talat med djurkominikatör) hon är en välldigt livsglad häst och älskar ridhäst livet(hon va avelsto innan hon kom till mig) det finns hur myk som helst att berätta om pila ;)

Välldigt roligt att höra om en av hennes avkommor :) tack:)

2012-10-03 @ 23:11:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo