17/10 - 2012

Min älskade sambo ha köpt biobiljetter till sista delen av Twilight! :D På premiären i guldstolarna till och med, precis som med dom andra filmerna i twilightsaga. Han är ju bara bästbästbäst asså. Sen är han ju världens snällaste som offrar sig och se dessa flickfilmer med mig :]. Älska han!
 
Sen är han för gullig också, de är två hästar till salu på jobbet och är som sugen på båda men börsen säger nej till de.. :P Men iaf så förklarade jag mina resunemang om dessa kusar och frågade han. "Vad låter bäst? Torpa max ägare Julia Bergström eller Mojerker ägare Julia Bergström?" Fick svaret "Klot (Eldturi) ägare Julia Bergström låter bäst!"
 
Haha han är ju för söt! Att han kommer ihåg vem som är min favvo och bryr sig om mina hästprat även om han är TOTALT ointresserad av hästar. Ne jag älskar han hur mkt som helst asså. Men jag ska allt ta mig en funderare på vem man ev ska köpa :). De är ändå inte ett bara att köpa heller så aah, en funderare som sagt. Jag vill ha en brunspringare, men de jobbiga är, att båda faktiskt är hel bruna.
 
Hääj dåå!
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo