15/11 - 2012

Filmen va asking iaf! Men de tråkiga är att nu äre liksom - slut. Ledsen i ögat! Kommer köpa filmen direkt den kommer ut (precis som alla andra filmer, hehe) så kan jag se hela alltet precis när jag vill, asum!

Idag hade vi två startande på umåker Dune och Liten. Dune är ju som han är, han ha typ demoner i skallen, knepig rackare det där! Men oj så fin han är i ridningen, ha fått till han där riktigt bra, inte för att skryta. Lite självgo måste man få va ibland. Han är inte dum eller så utan bara en udda typ. Men iaf så blev han tyvärr diskad. Liten blev 5:a och vi är nöjda! Han ha ju nästan nyss kommit ut på tävlingsbanan :). Tror det här va hans 3:e start i karriären och i livet.

Annars så ha jag överraskat mig med att göra flera saker samtidigt, bakat, laga mat (matlådor), plockat in i diskmaskinen och städat/städat undan i köket. Händer inte ofta men ibland få jag till de. Men jag förstår inte varför jag alltid kommer på att börja baka så sent.. Aja ha iaf kirrat fredagsfikat inför morgondagen :). Mats tyckte vi skulle införskaffa fredagsfika, dock vet jag inte om han menade "allvar" eller ej men bäst att va på säkra sidan ju ;).

Hääj dåå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo