6/5 - 2011

Fyfan, haft feber hela natten och knappt kunnat andas vilket resulterar i att jag knappt ha sovit. Jag som hade taggat att fara till unghäststallet redan på morgonen.. Men men är ingen riktig norrlänning som jag skrev tidigare. Oftast jobbar jag/går skola trots att jag är sjuk men nu äre fanimig ingen lek.

Tur att dom va snäll och gick med på att låta mig gå upp och vila och ev bli bättre :). Dock tyckte storchiifen att jag inte va en riktig norrlänning då jag inte kunde jobba, hahaha. Nathalie sa att det måste va att det är dålig luft i söder, men då kontrade storschiiifen med att "dålig" luft sätter sig inte på nacken, hahahah! Hon ha fått namnet Nackspärr efter tidigare i veckan som sagt och jag heter bara praktikant, hahahaha snäääääälllllllllt! Storchiiifen är inte bra på namn så de är väl bra att vi ha fått smeknamn haha.

Ne jag vet att det ha varit mkt gnäll i inläggen nu men de är fan synd om mig (enligt mig iaf haha). Men jag ska väl ta sova i de mån de går. Och det lär komma 3807504 st inlägg då jag inte ha nått att göra, men de är väl bra? ;D

Kanske kanske! :D
Le och vinka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo