10/5 - 2011

Nu är äntligen denna häktiska och svettiga dagen över. Chill på förmiddagen men sen efter lunch vare full rulle då vi låg efter i tidschemat då de va unghästkväll i unghäststallet. Det menas kort och gott med att alla unghästar skulle gå snabbjobbb men de va som till ett "riktigt" lopp då alla hästägare var där för att se sin häst in action. Fanns en jävla surfitta där..................... Och en fitthäst................

Ha nog aldrig varit såhär trött och blöt i svett förut. Först förmiddagen så stektes man tack vare den gula stekande solen och sen nu ikväll pga av att man skulle va på 4375 olika ställen och dittan och dattan skulle fixas. Gah, som sagt så är äntligen denna satans dag över!

Sökte ju sommarjobb på fabriken men blev nekad pga av för många som hade sökt. Men idag så ringde dom och frågade om jag jobba den andra perioden (juli-augusti) pga ett återbud och självklart tackade jag ja! Pääääninga är aldrig fel liksom! ;D Och sen hoppas jag på att få förlängt jobb och sen fast, askalas!

Le och vinka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo