28/10 - 2010

Nyss klämt i mig en kebabpizza, göööödddaaans! Ja, jag vet att jag skulle tänka på hälsan för nått inlägg sen, men ibland är man lat och då äre gött med skäpismat! :) Tur att de snart är lov och de blir mkt rörelse så som städning, promenad och skutta med kaninerna och så :). Måste som ha nått att göra annars klättrar jag på väggarna.

Och så måste jag bara få skriva av mig, några meningar var om två personer. Vet att de är be:it osv att ta de via bloggen (tycker också de), men jag är för feg för att säga de IRL till dom, ja där har ni svaret. Stämpla mig som en som inte vågar ta saker IRL gör de jag bryr mig inte, men så äre, jag är feg. Nån ska va de och de råkar vara jag. Jag måste få ut dessa saker som ha varit och retat i huvet och fingrarna nog länge. Så de får bli på detta vis. Fega Julia kanske jag borde bli kallad?

Men iaf tjej nr 1 - Man kan inte mer än hata dig hur snäll du än försöker va och så, så är du tyvärr fortfarande långt ner på min favvolista. Tyvärr asså, de går inte att gilla dig. Även om jag försöker så gåre inte. Tjej nr 2 - Varför inte komma hem så allt bli frid och fröjd igen? Man kan inte göra mkt där borta men här så gåre att sätta allting på plats igen. Så, hur svårt kan de va att ta sitt pick och pack hit igen? Kan inte bli mer än pöööfekt?!

Det känns redan bättre i fingrarna nu och huvet lär också hålla med snart, åter till lite hästspel och sen plugg till licensprovet då jag insåg att de faktiskt är torsdag nu och de är två dagar kvar till provet.

Le och vinka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo