20/10 - 2010

Jobb på söndag på travet hos Akseli! Ska jobba med Robert, ingen som jag har träffat, tror jag men de ska bli trevligt :). Får se hur länge kroppen orkar med hästskötar/slavjobb eller vad man ska säga att de heter, då de tar som tusan på kroppen, men ett tag hoppas jag på iaf! :) De är faktiskt ganska kul även om de är tidiga mornar.

Just nu väntar på att religion ska börja, två timmar med predikarn taggas inte direkt, men tur att dagen är slut efter de. Och i kväll ska jag färga Emmas hår, vi ser väl om de slutar på de vis vi vill. Men jag har sagt att jag inte tar nått ansvar om de blir knas, tur man är smart ibland!

Körde Ticketmannen igår och de gick bara bra :). Han ligger på en aning mer då man kör men de är bara skojsigt! :) Nästan en Putte två. Då jag skulle ta min körhjälm märkte jag att stallmusen hade haft kul med den. Nu är all innefoder musätit på och i 5011 småbitar och hjälmen är gigantisk! Jag tyckte de räckte med att han hade byggt ett bo i min ridvante i sommras, men ne de tyckte inte han. Vilket helvette han kommer att få då jag få tag i han! Måste nästan köpa en ny inför frankrike, kanske lite pinsamt att ha en hjälm som är musäten? Minst sagt.

Le och vinka!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo